středa 10. prosince 2014

Vy se ptáte - já odpovídám II. 2 část

Krásné středeční ráno Vám přeji :)
K poslednímu článku se sešlo ještě pár dotazů, které nemůžu nechat ladem :) Tak tady to máte ;)
Děkuji Vám za zájem :) Už pro Vás chystám další články i recepty, budu se snažit publikovat co nejdříve :) mějte se báječně Vaše V♥




1. Ahoj, zajímalo by mě, jestli jsi někdy v posilovně omdlela. Už párkrát se mi stalo, že jsem měla náročný trénink, tepovku hrozně vysoko a cítila jsem, že jestli se okamžitě neposadím a neodpočinu si, padnu na zem jak pytel brambor. Díky

Ahoj, ještě nikdy se mi to nestalo, ale mžitky před očima, že jsem si musela chvíli sednout už jsem párkrát měla :D V takovém případě, si sedni, chvíli spočni, nech si zklidnit tep, ať sebou fakt nešvihneš ;)

2. Ahoj, take chci predem pogratulovat k uspechum :) a muj dotaz bude trosku mimo, ale nekde jsi psala, ze i studujes VŠ, jak ji stihas, nemusela jsi ted skolu kvuli fitness odsunout na druhou kolej ? co statnice? nebo uz mas po ? :) mej se krasne a drzim palce!
Ahoj, děkuji :) Studuju poslední ročník a zbývá mi jen dodělat jednu zkoušku, napsat diplomku a složit státní zkoušky. Je ale pravdou, že jsem si to místo na původně plánovaný leden přesunula až na květen. Protože to mám to ale zahrnuje dobu, kdy můžu studovat pod financováním státu, tak o nic nejde ;)

3. Gratuluju k úspěchům :)) Nicméně bych se tě chtěla zeptat, kdybys měla najít na celém fitness soutěžení něco negativního, co to bude? Ať už se to týče jídla, cvičení, rodiny, kamarádů nebo už jen volného času.
Děkuji :) Asi to není odpověď kterou čekáš...ale ne. Nic negativního na to nemám. I když to někdy bolí, člověk je unavený a hladový...stejně bych to neměnila a miluju to. Přátelé to buď respektují anebo to nejsou mí přátelé, rodina mě naštěstí podporuje, volný čas bych nechtěla trávit jinak a když se chci věnovat někomu jinému než sobě ve fitku umím si čas vždycky najít. Dá ti to vůli, odvahu, víru a hrozné zadostiučinění..;)

4. Ahoj Verunko :) také se přidávám ke gratukacím - jsi skvělá ;) Moje otázka je - jaký máš názor na "volné" dny a popřípadě, jak často si myslíš, že je možné je absolvovat, aniž by to ovlivnilo redukci váhy a rýsování. Volným dnem mám na mysli den, kdy člověk může jíst téměř cokoliv. Někde čtu, že např. jednou za dva týdny je to vhodné, pro zrychlení metabolismu, někde naopak, že to je velmi nevhodné. Moc moc díky za odpověď ;)
Ahoj děkuji :) Na volné dny mi chodí tolik dotazů, že zvažuju samostatný článek, ale stručně. Já si myslím, že záleží na člověku. Někomu to může vyhovovat jednou za týden, někomu až jednou za tři týdny. Jde o to, aby jsi ty sama vypozorovala co se ti s tělem děje, jak se po tom cítíš a podle toho si ho zařadila. Podle mého je ale jednou za týden v redukci příliš často, pokud to bereš stylem sežeru co vidím. ;)

5. Ahojky, vzhledem úspěšné sezoně prvních závodů (gratuluji!) máš jistě plány na další závod. Na které se další sezonu chystáš? Máš také ambice soutěžit i mimo ČR? :)
Ahoj, děkuji :) zatím se chystám na jarní sezónu. O závodech mimo ČR jsem zatím neuvažovala, ale neříkám, že do budoucna by se mi to nelíbilo :)

6. Ahoj, zajímalo by mě, jak budeš trávit Štědrý den. Zda s rodinou nebo normálně půjdeš do posilovny a jestli večeřet budeš třeba klasicky bílky se zeleninou či zvolíš nějakou variantu ryby a bramborového salátu :)Přeji krásné Vánoce, hlavně si pořádně odpočiň, jela jsi teď na 1000% ;)
Ahoj :) Prozatím mám v plánu strávit ho s mým krasavcem a pejskem, do fitka to vypadá že spíše nepůjdu. Co se jídla týče, vánočku s máslem a kakaem a trochu mého zdravého cukroví si určitě dám. Večeře bude spíše tradiční, ale upravená tak, aby mi chutnala..zvažujeme lososa a salát si budu dělat jako každý rok se sojanézou ;)Krásné Vánoce i Tobě :)

7. Ahooj Verunko, chtěla bych poradit nějaké cviky na vnitřní stranu stehen, ale nechodím do fitka, cvičím doma :) ještě jedna otázečka k cheat day - když si čtu různé články, tak někde píšou, že se může hřešit 1 týdně, jinde píšou jednou za dva týdny a u Tebe jsem se dočetla, že hřešíš jednou za tři týdny.. jak to tedy je? můžu mít cheat day tedy i jednou za týden?
Na cheat jsem psala názor už výše, tak mrkni tam ;) Co se vnitřní strany stehen týče, mrkni na videa Cassey Ho na blogilates.com, má tam cvičení na doma na všechny partie, určitě si vybereš;)

8. Ahoj Verun, chtěla jsem se zeptat, jestli jsi ze začátku neměla problém s množstvím jídla a velikostí porcí. Pokud si dám na snídani ovesnou kaši nebo lívance (normální porce :) ), zasytí mě na celé dopoledne, takže na svačinku už není místo. S odpolední svačinkou taky bojuju, i když si nedávám na oběd velké porce.... Děkuji :)
Ahoj, no lehce ze začátku jsem s tím problém měla...já mám ale ráda pocit sytosti a tak jsem se s tím brzy poprala :D Neboj se to se časem poddá, zkus každý den sníst o trochu více, nauč to tělo, že to všechno je třeba sníst. Ze začátku si třeba dej tu snídani trošku menší ale zkus si dát i kousek svačiny, aby jsi ho naučila na pravidelnost. Tělo se přizpůsobí všemu neboj ;)







3 komentáře:

  1. Ty fotografie už vypadají jako z porna...
    jinak jsi moc nádherná holka, co udělala obrovský kus práce, ale takovou lacinost podle mě nemáš zapotřebí ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Aoj :) prepáč že sa ti miešam do kapusty, ale slečne, ktorá odpadáva, odporúčam si dať cukrík ;) náhle zníženie cukru v krvi (ako dôsledok nárazovej intenzívnej cinnosti) može spôsobiť pocit nevolnosti a vyvolať až vracanie :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥