středa 2. července 2014

New in ♥

Krásné středeční ráno!
Jak pak se Vám daří? Já jsem, jak jste asi někteří z instagramu a facebooku postřehli, strávila víkend u rodinky v Čechách. Místo je to kouzelné (Klokočov na Vysočině), fyzicky jsem si krásně odpočinula, i když jsem absolvovala jeden příjemný ranní běh kolem řeky, za to psychicky to bylo trošku náročnější. Je to rodné místo mého dědečka, který mi pořád velmi chybí a tak je pak návštěva takového prostředí jako vrtání se v hojící se ráně. No nechám té melancholie, kvůli tomu sem přeci nechodíte že jo:)
Krásný ranní běh kolem řeky, včetně volné snídaně na kterou jsem se celý týden těšila. Bramboračky a křupavé housky s čerstvým máslem ♥




Dneska pro Vás mám příspěvek na téma New in. Sešla se mi spousta věcí, která mě poslední dobou potěšila, nové potraviny, ale i stálice, které Vám prostě musím ukázat;)


Začnem hned zleva, růžovýma kouskama.
Asi za tu dobu víte, že růžová je moje barva :D No a tak je jasný, že jsem nemohla nechat ladem, tyhle dvě nádherky. Ta transparentní je z Globusu, kolem 70,-Kč stála tuším, obsah 0,75l. Super pomocník při dodržování pitného režimu na cesty. Díky širokému hrdlu pojme i kousky pomeranče, citronu a máty, tak jak to mám s čistou vodou ráda :)

Shaker z Amixu. Značka mi byla fuk, ale do tohoto typu shakeru jsem se prostě zamilovala a zmiňovala jsem ho už před nějakou dobou v článku "must have". Za prvé je růžový, za druhé pojme dost tekutiny, ale není přehnaně vysoký. Ve spodním zásobníku je schovaná další krabička, kde sebou nosím tabletky synefrinu a vitamínu C, v druhé půlce pak potréninkovou dávku BCAA. Prostě vše v jednom, co potřebujete mít u sebe. Nekoupila jsem si ho ale sama, objednal mi ho můj krasavec, protože věděl, jak velkou radost mi tím udělá ♥.

Tabletky, které vidíte pod láhvema, jsou příchutě z MyProtein, objednané na Gymstore. Super věc, když si potřebujete něco dosladit nebo ochutit (já nejčastěji ovesnou placku, nebo i jiné buchty a hlavně tvaroh!), ale šetříte si kalorie. Mám doma kokosovou, ta je top, pak vanilkovou a jahodovu a taky jsou moc dobrý. Měla jsem i čokoládu, ta mi ale moc nechutnala. Jedno plato vychází na 29,-Kč.

Hned vedle celozrnné kolínka, které jsme si u nás oblíbili. To, že jsou v BIO kvalitě, je jen plus, kupujeme v Kauflandu za 30,-Kč/bal.

Kyblíček arašídového másla s kousky z MyProtein. To je prostě obrovská láska. Arašídové máslo miluju a když navíc víte, že kromě ořechů nic jiného do bříška nedostáváte, je to prostě nejvíc. Je tekutějšího rázu, to mi ale vůbec nevadí, aspoň se dá dobře rozmíchat do večerního tvarohu. Tuhle kilovku kupuju na Gymstore za 239,-Kč, teď ale platí sleva 15% pro všechny mé čtenáře. Více zde .Pozor, platí jen do 15.7!

Ovesné vločky u nás doma nikdy nechybí a kromě těch klasických nebo Emco s vlákninou si občas pro změnu koupíme i tyhle z Lidlu. Vycházejí docela levně, kolem 14,-Kč a jsou tak příjemně jemné, že kaše z nich je jedna báseň. Lidl má vůbec super potraviny;)

Vámi často dotazovaný karamelový sirup z Walden Farms. Takže jak chutná? Musím říct, že přes jemně umělou chuť, tenhle karamel mi chutná dost. Je to v dietě určitě super zpestření, hlavně když tím můžete polít lívance. Na expu jsem ochutnávala více výrobků a všechny jejich sirupy mi chutnaly, zato z dipů mi nechutnal žádný. Dobré ještě byly některé dresinky ke slaným jídlům a salátům. Tohodle krasavce jsem objednávala z aktin.cz za 150,-Kč tuším. Mému krasavci hrozně zachuntal, protože akorát začal dietu, po celoživotním objemu :D Cituji: " tahle věc nám nikdy nesmí dojít"! To asi mluví za vše :D

Další věc z Lidlu a sice sušené mango. Není doslazované a to je velké plus. Dneska jsem ho testovala na snídani a bylo moc dobré, i když jemně tužší. Balíček vyšel na 30,-Kč.

U Lidlu ještě zůstaneme a to díky tuňákovi ve vlastní šťávě. Určitě je každý občas použije, když nestíhá a chce si rychle nachystat jídlo. Já jsem hledala skrz na skrz všemi firmami, ale tento u mě jednoznačně vede. Ne jen že to jsou fakt celé kusy a ne nějaká nechutná drť. Navíc je dobrý i chuťově a cenově se mu nikdo nevyrovná. Tuhle 150g plechovku koupíte něco málo přes 30,-Kč. Rozhodně nejlepší tuňák co se ceny i kvality týče.

Už měsíc užívám při svých tréninzích BCAA. Moje první jsou tyto z Esentialu, příchuť malina. Cenově taky vychází moc dobře, protože je to 500g balení a stálo tuším necelých 700,-Kč. Co je ale podstatné (protože jak moc chrání svaly posoudit neumím), že jsou hrozně dobré. Dost je teda ředím, protože jsou i hodně sladké. Chutnají ale jako malinovka a to si mě prostě získalo. Vždycky díky nim na trénink těším :)

Šmakouna asi většina z Vás zná. Ač mám ráda slané příchutě, například mnou nově objevená Hlíva ústřičná je moc fajn, na meruňku prostě nic nemá :D Chodí mi dotazy jak že ho zpracovávám...no i když varinat na internetu koluje hodně, já si ho nejradši dávám tak jak je. Je to prostě dobrůtka, plná bílkovin...takže bez výčitek. Co více si přát :) Teď v kaufu v akci, nakoupeny zásoby za 36,-Kč :)

Obal na mobil je pro mě v poslední době absolutní nezbytností. Ne jen, že při běhání je to super, že není třeba držet ten telefon v ruce (mám totiž docela velký model, Samsung S4), ale nejvíce to využívám při tréninku, kdy poslouchám hudbu z telefonu, navíc v něm mám uložený trénink. To že není růžový mě trošku mrzí :D Ale bílá je taky krásná. Tenhle navíc hezky sedí na ruce a telefon se do něj i ven moc dobře dostává. Za cenu 170,-Kč prostě super záležitost, koupeno v Makru.

Zelená lahvička, co vypadá trochu jako tužidlo na vlasy, není nic jiného než olivový olej ve spreji. To je Vám super věc. Pro ty z nás jejichž pánev už dávno není nepřilnavá a koupě té nové se pořád odkládá, k nezaplacení. Jen zlehka posprejuju pánev olejem, takže přidaná tuková hnodnota je téměř 00 nic a hlavně se mi nic nepřipaluje a nechytá. Koupila jsem v Makru kolem 80,-Kč.

Poslední kousek na spodní části fotky je tenhle roztomilý chleba :D Miluju všechno co má cestovní balení a tak jsem tohoto žitného celozrnného krasavce nemohla nechat ladem. je to klasická velikost chlebového plátku, jen přeříznutá na půl. V balení bylo 12 malých balíčků. Pro mnohé naprostá blbost, ale jak říkám, já jsem na ty roztomilé cestovní balení naladěná :)
Po včerejším upraveném tréninku jsem byla vyřízená, ale plná endorfinů, že jsem to zmákla :) Fotka v pravo ukazuje, že dieta je na správné cestě, z váhy na mě ráno koukalo krásných čistých 55kg :) Jen tak dál!
Jaké nové potraviny v poslední době potěšily Vás?
Vaše V♥

38 komentářů:

  1. Víkend na Vysočině musel být úžasný. Škoda, že takto také nejezdím někam za rodinou. :))
    Flašku, co máš z Globusu, mám taktéž. Akorát jsem ji kupovala v Kauflandu. Je báječná. Musím ji s sebou mít na každé cvičení. ♥
    Ten shaker se zásobníkem mi přijde jako fajn vychytávka, člověk nemusí potom tahat dalších x krabiček, ale má to všechno pěkně pohromadě. :))
    BCAA už si chci také pořídit, ale stále se nemůžu rozhodnout pro značku. :D
    Výrobky od WF mě prozatím nechávají chladnou, i když na to spousta lidí pěje ódy. Zatím nějak necítím potřebu si to pořizovat. :)) A taky mi to tak trošku se svými nulovými hodnotami zavání čistou chemií. :D
    Šmakouna jsem jednu dobu jedla klidně i několikrát do týdne, ale pak se mi nějak omrzel. :D Teď ho teda vůbec nejím, a tak se mi povaluje v ledničce. Nemám ti ho poslat, ty závislačko? :D :*
    A na fotce vypadáš úžasně - šťastně, pozitivně, svěže. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle BCAA můžu fakt doporučit, kdyby ses nemohla rozhodnout :D Šmakouna klidně pošli, to já se zlobit nebudu :D A díky :*

      Vymazat
  2. Krásná postavička:) ty jsi tak lehounká? závidím!:D
    Máslíčko z Myprotein mám taky, ale zatím jsem mu moc nepřišla na chuť a asi se brzy pustím do Lidlovských zásob :D O:)
    Šmakiho jsem ulovila na dvakrát, ale ještě jsem nepřišla na to, kde ho využít. Nicméně, chuť je bombovní!<3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Jo ale taky malinká, mám jen 161cm;) Já už právě žádné jiné máslo nechci :D Lidl mě jen postrčil, protože u nás opět vyprodáno, ano jedno na mě nezbylo!

      Vymazat
    2. jo a k tomu šmakounu, mrkni na jejich fcb, je tam milion receptů ;)

      Vymazat
  3. 55 kilo? Boží ! ♥ Moc ti to sluší :-)
    Já za poslední dobu ujíždím na kešu v karobu a vlastně na všem, co se týká kešu :D
    Těstovinky taky celozrnné - jedině špaldové nebo žitné.. No a to mango.. koupila jsem v Kauflandu nedávno a doma zjistila, že je slazené ! Tak jsem se na něj těšila :/ Ale na tvé doporučení zavítám raději do Lidlu..
    Jen tak dále ! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju♥ Jo kešu taky miluju, chystám se na kešu máslo.

      Vymazat
    2. A zkoušeli jste holky karobový prášek třeba použít místo kakaa? Taky mega.

      Vymazat
  4. Ahoj Verunko, teda ty vypadáš krásně! :-*
    Když jsem si objednala výrobky WF tak jsem si říkala, že to zvládnu sníst, když to stálo tolik peněz, ale nakonec jsem to porozdávala. A to jsem si myslela, že mám plechovou pusu a zvládnu všechno! Ale je pravda, že tento karamelový sirup se ještě dal zvládnout. Rozhodně nedoporučuji zkoušet ten kečup nebo marmelády.
    Ten shaker se zásobníkem na tabletky je suprový! Jinak už jsi měla trénink s novým trenérem?
    Chtěla jsem se tě zeptat, když jedeš někam na víkend, taky jedeš striktně podle jídelníčku? Nemyslím, třeba jak si byla teď o víkendu, tam sis asi mohla uvařit, ale když jste jeli s přítelem do Prahy na Olympii a bydleli jste v hotelu. Krásný den :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj krásko, díky moc:* Na trénink se poprvé těším tuto neděli, určitě dám vědět, jak mi dal do těla;) Co se jídelníčku na cesty týče tak ano, držím. Když jsem byla v té Praze, bylo to docela náročné, jak říkáš, neměla jsem si kde uvařit, ale spousta jídel se dala vyřešit normálně nákupem v supermarketu, co jsem věděla že vydrží, vezla jsem sebou. Hlídala jsem hodnoty a šlo to;) Teď v Čechách jsem měla předvařené, ale to je něco jiného, když to můžeš schovat do ledničky ;)

      Vymazat
    2. jééé Verunko, tak to se těším až nám napíšeš jak trénink probíhal! A jinak ti vyhovuje trénink, jak ti ho rozepsal? Jak si prosím tě pochopila původně ty supersérie jak je máš teď nově v tréninkové plánu? :-)

      Vymazat
    3. Jo tréninky jsou intezivnější než jsem byla zvyklá, ale to vůbec není na škodu;) no já jsem ťula, má to být tak, že odjedeš jednu partii, jdeš hned na druhou a tak to střídáš, ale já jsem si myslela že odjedu všechny opakování na jednu partii, pak jdu na druhou a zase všechny série. Nestřídala jsem;)

      Vymazat
  5. Ahooj.ako si prosim ta zarabas tie tablety ked ich davas napr do tvarohu ci na ine sladke jedlo ? K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lebo nasla som aj prasky od tohto vyrobcu ;)

      Vymazat
    2. Ahoj buď tabletko rozpustím v trošce vody a tu pak přidám kam potřebuju nebo ji rozdrtím nožem a ten prášek pak přidávám do jídla;)

      Vymazat
  6. Bože ta příroda tam!! Tohle přesně miluju!!<3 nááádhera!
    Postavu máš teda úžasnou!' Jen závidět=)
    já dělala velký mega nákup (mám na blogu), ale z tvého mě nejvíc zaujalo sušené mangíčko :-) To je mňamina! ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Meruňkový šmakoun je nejlepší, taky ho jím jen tak, bylo by mi líto ho nějak "kazit" :DD
    A víkend v tak krásné přírodě musel být hezký, i když chápu že ty vzpomínky tam prostě vždycky budou:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo že:D taky bych ho ničím nekazila ;) a díky Markétko. Aspoň ty vzpomínky zůstanou...

      Vymazat
  8. Super tipy, za které ti děkujeme:) Nad WF jsem se dlouho rozmýšlela, no a dneska jsem to prubla. Na Lovefood mají "akci" na syrupy za 99,-, tak jsem si ke karamelovému vzala i čokoládový a k tomu nějaký salátový dresing. Šmakoun je super, i mexico už jsem zkoušela,ale někde ve tvých receptech jsem narazila na puding, nebo něco na ten způsob, a to nemůžu nikde najít:( Jinak nejlepší recept na šmakouna je pro mě zatím od Šárky Dědkové: https://www.youtube.com/watch?v=qF4y_51dWPE. BCAA jsem zatím nepoužívala pravidelně,ale sem tam si ve fitku dám shot BCAA od Nutrendu. Na vločky a tuňáka dneska asi zaběhnu. Ještě jednou díky moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poradila bych s tím receptem, ale nevím co myslíš? něco se šmakounem?

      Vymazat
  9. Miluju Meruňkového šmakouna, toho bych se mohla ujíst třeba s ovocem a trochou jogurtu :D (bílkovin není nikdy dost :D). Máslo z myprotein jsem ještě nezkoušela, protože jak se znám tak bych ho měla snězený hnedle vedle, protože čím víc másla mám tak tím víc ho sním a postupně jak ubývá, tak snižuju i své porce, aby mi vydržleo :D. Problém je, když vím, že mám doma zásoby dalších máslíček :D. Prosímtě jak tabletkama dochucuješ tvaroh? Rozpouštíš je v něčem? Mám tabletky z 4fitness na dochucení proteinu, ale dochucovat tvaroh jsem tím ještě nezkoušela :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám s tím máslem uplně stejně :D hlavně ať nedojde :D Co se tablet týče, tak buď rozpouštím s v troše vody a tu pak přidám kam potřebuju nebo rozdrtím tabletu na prášek a ten rovnou zamíchám do jídla.

      Vymazat
  10. Určite skús aj Pancake syrup :3 lahúúúdka :D alebo som si zamilovala aj Marshmalllow dip či Franch dressing. Pokiaľ si v diéte poteší aj ten kečup, ktorý na neroznanie ;) A ovsené vločky z LIdla sú proste top!!! Tá cena a kvalita! Proste niekoľkokrát lepšie ako predražené značky ;) Ten olej v spreji sa chystám vyskúšať, ale zatiaľ som nevychytala moment, kedy som bola pri peniazoch a zároveň bol v akcii :D lebo viem len o jednom, majú ho v Bille a je to značka Borges, k tomu háčik je v tom, že ten olej je len na jednorázové použitie. Teda po minutí mi bude ten rozprašovať na houby a budem musieť ho vyhodiť. .... Kokosová príchuť je tom, čokoláda ani mne moc nechutila, odporúčam aj mandľu. ... :) Všetko dobré

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pancake mi na ochutnávce taky chutnal;) Jo a díky za doporučení na tu mandlovou příchuť, už jsem ji několikrát okukovala ;) hezký den.

      Vymazat
  11. Dlouho se nemůžu rozhodnout, jaké BCAA pořídit. Kde jsi je prosím koupila? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyhle jsem objednávala z kulturistika.com a jsou moc dobrý;)

      Vymazat
  12. musím říct, že na fotkách vypadáš mnohem vyšší, tunáky mám taky ráda, jsou senzační záchrana, když nic jinýho není :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ta příroda je krásná! Snad sis to užila i přes ty smutné vzpomínky. Tvého dědečka je mi líto. Taky mám ráda takové ty malé roztomilé balíčky :DD Máš skvělou postavu :)

    OdpovědětVymazat
  14. Hezké nákupy :-)
    My jsme si nedávno přinesli domů kyblík kešu másla <3

    OdpovědětVymazat
  15. Jéé, ty tu máš spoustu novinek :)
    A jak to jde s trenérem? Honza je super, že? A jak je vysoký!! :)
    Kolik vlastně měříš?
    Úplně se těším na další tvé články, jak jsem tu dlouho nebyla, tak mi všechno uniklo, ale některé své oblíbenkyně si moooc dobře pamatuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S trenérem bezvadně, v neděli jedu na první společný trénink a moc se těším. jsem ráda, že jsi zpět. Já měřím 161cm, jsem malinká ;) A díky moc :*

      Vymazat
  16. Hrozně mě láká ten karamelový miláček z Walden Farms !:D Ale vím, že jakmile by se doma objevil, asi bych měla karamelovou i rýži.
    Je hezké, že sis užila trochu volnější pobyt, teď zrovna jsem se vrátila z Pálavy naprosto šťastná a hned bych se tam vrátila:) Vůbec se mi nechce trčet doma v tom stereotypu, takže asi hned našetřím a někam zase pojedu.
    Jak už tady bylo řečeno - srší z Tebe krásná pozitivní energie, vypadáš čím dál tím líp!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Noo je fakt, že to docela svádí přidávát pak i do tvarohů, jogurtů a tak, kde bych ho normálně nepotřebovala :D Pálava musí být taky nádherná, ať se tam zase brzy podíváš;) a děkuju moc ♥

      Vymazat
    2. musím říct, že je to lákadlo dávat to na více míst, třeba do jogurtu, který normálně ochutit nepotřebuju :D Pálava musí být taky krásné místo, ať se tam zase brzy podíváš :) a díky moc ♥

      Vymazat

Každý komentář mě potěší ♥