čtvrtek 4. prosince 2014

Seminářová sobota s profi hvězdami kulturistické a fitness scény

Krásný čtvrteční den!
Listopad byl pro mě převážně ve znamení závodění a fitness scény. Když jsem  zrovna nezávodila, stejně jsem se nemohla od tohoto světa odtrhnout. A tak jsem poslední sobotu v listopadu strávila v báječné společnosti na dvou seminářích. V dopoledních hodinách v ten den s čerstvým profesionálem kulturistické scény Milanem Šádkem a odpoledne s jednou z mých favoritek profesionální bikinkou Nikolou Weiterovou.



Jako vždycky se oba semináře konaly ve velmi pěkném prostředí, tentokrát to bylo zázemí hotelu Avanti v Brně, které nabízí moc hezké prostory. Jako vždy nechybělo občerstvení v podobě vody a ovoce (bohužel jsem si nemohla nic dát, protože další den jsem měla poslední závody :D)...to už je ale u fitness institutu milým standardem. 

Milan Šádek

Milana jsem měla tu čest už párkrát potkat, protože připravoval svého svěřence na kondiční závody a tak už pro mě nebyl vyloženě jen tváří z plakátu. Celý seminář moderoval Honza Caha, jako vždy skvěle připravený a zábavný. Hlavní náplní tedy byly otázky na Milanovu cestu kulturistickou scénou, především na jeho životní formu na letošní Amaterské Olympii. Kdo Milana Sleduje, ví, že vypadal perfektně. Prozradil nám jak vypadala jeho dieta (musím říct že docela drsná, jen treska, zelenina a trocha rýže...vlny, které měl nastavené, jsem měla v přípravě podobné...to musel být hrozný hlad :D), jaký byl jeho trénink (neboli mega intenzivní, vysoké počty opakování) a pověděl nám něco o jeho trenérech, kteří mu pomohli doladit formu k dokonalosti. 
Mimo jiné byl ale Milan otevřený i osobním otázkám a tak nás pobavil třeba zážitkem z prvního Valentýna, otevřeně mluvil i o svém osobním životě a o jeho cestě plné překážek za úspěchem. 
Od Milana jsem čekala, že bude v pohodě a rád nám povykládá o posilování a soutěžích...čím si mě ale naprosto získal, bylo to, jak je to skromný člověk. I kdyby mu někdo házel klády pod nohy, on je vždycky přeskočí. Neskutečný motivátor, nasadil mi do hlavy spoustu myšlenek...o tu hlavní se s Vámi podělím. Nezáleží na tom, jak dlouho to bude trvat, vždycky si můžete dojít pro svůj cíl...jen je třeba být trpělivý a občas si na něj počkat. Pokud budete mít někdy možnost se s Milanem na dalším semináři potkat..rozhodně neváhejte. 


Nikol Weiterová

Zleva: Honza Caha, Nikol Weiterová, její trenér Pavol Korpáš
Netajím se tím, že Nikol je jedna z mých favoritek mezi bikinkama. Není se tak čemu divit, že jsem se na ní hrozně těšila a když jsem ji poprvé uviděla, málem se mi zastavilo srdce :D Takové setkání s idolem...Celý seminář opět skvěle moderoval pohotový Honza, vybaven otázkama, které nás podle mého všechny zajímaly..nebo mě teda určitě :D 
Moc se mi líbilo, že když přišla na řadu řeč o dietách, Nikol nabádala holky, ať neblbnou a mají se rády. Zdůrazňovala, že v dietě by nikdo neměl chodit pod 50g sacharidů na den anebo jen výjimečně. Jsem moc ráda, že o tom takto mluví, protože člověk musí myslet i na to, co se s jeho tělem bude dít po závodech...a když si metabolismus odrovnáte po prvních dvou sezónách..bude se to pak velmi těžko dávat dohromady. 
Nechyběla debata na téma Olympie včetně krátké, ale o to více intenzivní přípravy s kyslíkovou terapií, kterou společně se svým trenérem Nikol představila. 
Ač se to možná nezdá, Nikol je velmi otevřená a upovídaná. Díky tomu byl i tenhle seminář zajímavý, plný zážitků a zkušeností, které se nám snažila předat dál. 


Na konci každého semináře probíhala podpisová akce, to jsem si nemohla nechat ujít a nechala jsem si podepsat fotku od Milana a plakát od Nikol. Jeden podpis jsem taky ukořistila na moji motivační koláž do diáře. Stejně tak jsem byla moc ráda, že bylo zajištěné společné focení (objektivem skvělého Marka Mičánka), taková fotka je skvělou připomínkou na báječný den. 
Moje motivační koláž :)


Pokud budete mít někdy možnost zajít na seminář, přednášku nebo kurz pořádaný fitness institutem, rozhodně nebudete litovat. Organizace, občerstvení a množství předaných informací je vždycky perfektní. 

Koho jste naposled potkali vy? anebo s kým by jste se chtěli potkat?
Vaše V♥

8 komentářů:

  1. S tebou bych se chtěla setkat! :-) A jinak moc hezké fotky, úplně jsi prokoukla, jsi nádherná :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě moc těší! Díky a není vůbec problém se sejít ;)

      Vymazat
  2. Strasne ti to vsude slusi Veru :) a pristi rok urcite nekam takhle dojedu na seminar, musi to byt vazne zajimavy :)

    OdpovědětVymazat
  3. To mě mrzí, že jsem nakonec nešla. Moc ti to sluší a věřím, že to muselo být super!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Veru, napíšeš nám prosím něco i o těch závodech v Brně? Děkuji, M.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky, mohla bych se prosím zeptat? Zajímalo by mě jestli si do celkového denního příjmu započítáváš i sacharidy ze zeleniny a jaké jsou tvé nejčastější večeře! Díky E.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥