pondělí 4. června 2012

Nikola Weiterová

Fitness mi příjde skvělý způsob, jak se udržet fit a zároveň vymakat krásné tělo. Díky tomu, že jsem hledala cviky na youtube, jsem narazila na tuto slovenskou fitnessku. Je mladá, krásna a neuvěřitelně všestranná. Narodila se v Bratislavě v roce 1991. Fitness se ale věnuje v posledním roce. Sama říká, že k cvičení v posilovně se dostala díky svému příteli, který ji bral sebou. Nikole to ale nešlo tak jako jemu, protože byla v posilovně nováčkem a díky tomu, že jí tenkrát přítel řekl, ať to nedělá, když na to nemá, vlastně s fitness začala. Dala se dohromady se svým trenérem a už to bylo:)Pyšní se několika úspěchy, získala titul mistra na Slovensku, v Evropě a ve světě v kategorii Bikini fitness, v kategorii nad 163 cm. Získala také první místo na soutěži, kterou pořádá Arnold Schwarzenegger, Arnold clasic Eurpe 2011. Mimo fitness se věnuje tanci, modelignu i zpěvu.
Máte nějakou oblíbenou fitnessku?



4 komentáře:

  1. Taky je mi velice sympatická :) Moc českých/slovenských fitnessek neznám. Vlastně asi jenom ji a figuru má teda perfektní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vlastně taky žádnou jinou neznám a je to dost škoda...

      Vymazat
  2. zuzka Light videa mozte najst na youtube je rodena česka momentalne zije v Kanade je uspešna fitneska ucinkovala aj v relaciach zaujimave na nej je ze do fitka nechodi 6 rokov cvici vylucne s vlastnou vahou na moj vkus ma postavu v niektorych videach az moc premakanu.ale jej workshopi su velmi efektivne staci mesiac a vidno rozsiel (treba vyskusat ja nelutujem aj ked momentalne chodim radsej makat do fitka s činkami

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzka je super, taky podle ní občas cvičím. Má krásné bříško, jen na můj vkus až moc vypracovaná sthena;)

      Vymazat

Každý komentář mě potěší ♥