sobota 1. února 2014

Supertrenér.cz II.

Jak jsem slíbila tak plním:)
Jsem moc ráda, že jste se na teto příspěvek tak těšili a že mi přišla sousta podporujících ohlasů. Moc si Vaší podpory vážím a moc mě to těší. Vážně:)
Shodou okolností jsou to dva měsíce, které už se supertrenérem spolupracuju, ani se mi nechce věřit, že to tak rychle utíká. Takže následuje opět takové malé shrnutí. Jak mi to jde s jídlem, cvičením a pitím a konečně na co asi nejvíce čekáte, jaké jsou za ty dva měsíce výsledky a pokroky.























Jídlo
Dneska se mi to dobře mluví, protože mám cheat day a napráskané bříško ze snídaně (jáhlová kaše, philadelphia milka, arašídové máslo, borůvky, banán, mandle v čokoládě...mňam:D), ale musím říct, že včera jsem měla poprvé trošku krizi. Měla jsem fakt chuť zakousnout se do jablka, sníst něco mimo jídelníček. Naštěstí mám pevnou vůli a tak jsem si šla oloupat mrkev:D Jinak se mi ale vše daří podle plánu. Trošku mi dochází inspirace na variace kuřecího s rýží, ale ještě pořád jsem se toho nepřejedla a chutná mi. Zatím stále není nic co by se mi přejedlo a dopřávám si velké množství zeleniny a vyhovuje mi to:) Celkově se hlavně cítím moc dobře, žádné těžké žaludky a podobně. Hlavně výsledky mě motivují nepolevovat.

Pozn. pod čarou: Musím říct, že spolupráce je doopravdy po celou tříměsíční dobu, neboť s Robertem jsem neustále v kontaktu. Po přeměření konstatoval, že ubývá tuk a došlo i k nárůstu svalové hmoty, což je dobře, ale ještě mi malinko upravil sacharidy v jídelníčku, abych prý byla se svou prací maximálně spokojená. Jsem ráda, že to doopravdy nekončí posláním prvního jídelníčku a hotovo.

Cvičení
Jak jsem avizovala do fitka už chodím i sama a vůbec mi to nevadí. (To nemění nic na tom, že nejlépe se mi cvičí když tam je můj krasavec;). Všechny cviky  zvládám v pohodě a celý trénink mě hrozně baví. Největší radost mám, když si vzpomenu jaké váhy jsem zvedala na počátku a jaké zvedám teď. Např. na dřepy jsem začínala se 20kg, naposled jsem měla naloženo 34kg a příště si určitě přidám. Všechny váhy jsou proště větší:) S krasavcem máme zařazený plank (neboli sfingu, prkno jak chcete) a snažíme se vydržet vždycky co nejvíce. Naposledy se mi podařil můj dosavadní rekord a to udržet se v tom 2min a 10sec. ! Není nic lepšího, než když překonáte samu sebe:)

Pozn. pod čarou: i když mě nastavený trénink baví a vidím výsledky, už se těším, až se trošku změní;)

Voda
Tady se musím pochválit, protože vypiju min. 3 litry a to bez problému. Stále mi s tím pomáhá aplikace, dokonce jsem se několikrát přiblížila k těm pěti litrům. To už se mi ale zdá fakt moc. Přišlo mi, že nedělám nic jiného jen do sebe liju vodu. Ty tři litry jsou pro mě už takovým standardem, když je nemám příjdu si vyprahlá, takže obrovský pokrok v tomto směru:)

Progress
No a konečně očekávaný progress. Nejdříve něco k mírám. Váha se mi téměř nehla. Ano, všude čtete, že svaly jsou těžší než tuk, nezaměřujte se na váhu, a tak...ale v praxi jsem se s tím ještě nesetkala. Tady to tak ale fakt je. Váha skoro stejná, cm ubývají. Neskutečné. Evidentně jde tedy pryč to co má a já jsem moc ráda.

Měření    30. 11. 2013                   1. 2. 2014        rozdíl
Prsa         87cm                              83,5cm            3,5cm
Pas          69,5cm                           65,5cm             4cm
Boky       86cm                               81cm               5cm
Zadek      96,5cm                           94cm               2,5cm
Stehno     57cm                              55,5cm            1,5cm
Váha       56,8kg                            56,2kg             0,6kg

Dvou měsíční progress se supertrenerem.cz


No takže to jsou výsledky. Nejvíce ale dám na zrcadlo. Tam je změna vidět nejvíce.

No tak co vy na to? Pochlubte se mi se svými pokroky:)

42 komentářů:

  1. To je výborný, super výsledky. Na fotce jsou změny dost viditelný!! :))
    Také jsem se supertrenérem spolupracovala, pomáhal mi v těžkých začátcích! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná změna :-) A obdivuju za pevnou vůli :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, to je nádhera! Zmizelo ti přesně to na čem pracuju já - takový ten špíček pod zadkem, bingo wings na rukou a tuk na zádech. Moc gratuluju!!! Jdu si znovu pročíst články, co jsi už o tom napsala, to mě moc zajímá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, v jednom článku jsi psala že bys napsala článek i s krasavcem o supetrenérovi. Rozhodně!! :) Budu moc ráda!! :)

      Vymazat
    2. Děkuji, děkuji, děkuji:) Taky z toho mám radost, jak se to tělo rýsuje. Musím se teď smát, jak jsem si kdysi říkala, že nebudu mít nikdy hezké nohy, protože to tak prostě mám:D S krasavcem bych kdyžtak udělala závěrečné shrnutí, jestli teda bude pro;)

      Vymazat
  4. Tu aplikaci na pití vody jsem si pořídila taky. A je fakt, že to hodně můj pitný režim ovlivňuje. :))
    Co se týče zátěže, zrovna včera jsem se poplácala po zádech. :D Když jsem se supertrenérem začínala, tak jsem zvedala nějakých 5 kg na biceps, teď dávám 10 kg. Včera premiérka, málem jsem se smíchy rozbrečela. :D Ty pokroky jdou prostě vidět, když člověk dře. :)) O dřepu ani nemluvím, dřepovala jsem doma s 8kg kettlebellem, teď dřepuji s 50 kg, i když i to je furt nic. Chci zvedat alespoň svou váhu, tedy nějakých 70 kg. :))
    Jinak tvé pokroky jsou moc krásné! Gratuluji. :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 10kg na biceps? Jsi fakt dobrá! Já zatím tahám 6kg, ale i tak je to pokrok o dvě kila. No na dřepy se právě chystám na 40 kg příště, tak snad to dám, taky chci co nejvíce, ale je jasný, že jina než postupně to nepůjde. Děkuji, jsem ráda, že ta makačka je konečně vidět:)

      Vymazat
  5. No teda,parádní změna! Hlavně ty boky, to je rozdíl! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jojo, jsem ráda, že odešly, bojuju s nimi vždycky jako s první věcí, když si trošku dopřávám:D

      Vymazat
  6. Veru, to je uzasny! Moc gratuluji! Zde je videt, ze kdyz nekdo neco chce, a udela co proto, tak to všechno jde! :-) Hezký víkend :)))

    OdpovědětVymazat
  7. Wow tak to je luxusní! Moc ti fandím, skvělá změna.. :) Když se chce, tak jde všechno ;)

    OdpovědětVymazat
  8. páni, super změna a výsledky!!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, jsem zvědavá, jak budu vypadat za měsíc. Spolupráce je na tři měsíce:)

      Vymazat
  9. Parádní změna! :) je vidět, že Tě to baví a hlavně, že to funguje, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  10. super zmena! nechcela by si napisat nejaky článok kde by si konkrétnejšie napísala ako sa stravuješ a cvičíš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Zkus se podívat na první článek, který jsem o supertrenérovi psala, zmiňovala jsem se tam o tom:)

      Vymazat
  11. waw, nestačím zírat. Máš krásnou postavu a tu chuť na jablko znám. Dnes jsem taky měla cheat day Uff ještě že existuje. Jdu si přečíst tvé další články, jsi inspirace! Love run eat repeat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se v ten cheat day tak najedla, že mi večer bylo fakt těžko. Člověk si hned uvědomí, proč vlastně jí zdravě a lehce:) Budoucí tchán si ze mě dělal srandu, že místo toho abych si šla uvařit párky, si jdu nakrájet ovoce...no jo, když ovoce je to co mi nejvíce chutná:D

      Vymazat
  12. Tak to je úžasná změna :O máš krásné bříško, jen tak dál :) určitě omrknu starší články, ten super trener mě zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  13. WOOOOOW! Nemám slov!! Tady opravdu jde vidět, že člověk nesmí koukat na váhu, ale na cm!! Jsi úžasná! Postavu máš krásnou a slintám nad ní často :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Denisko děkuju moc! Ani si nedovedeš představit jak moc mě to těší:*

      Vymazat
  14. Tady opravdu stačí napsat WOW! Nejvíc mě uchvátil zadeček. Přeji hodně sil do dalšího měsíce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:) taky z něj mám asi největší radost;) ale ještě je třeba makat! takže na další měsíc jsem nažhavená:D

      Vymazat
    2. a napíšeš, jak vypadal tvůj cheat day? Jsem hrozně zvědavá :-) Já až příští pátek, dnes jsem jakoby v půlce...a jak se to láme, tak už jsem bez chutí na něco jiného. Celý víkend jsem byla u rodičů a to teda byla zkouška ohněm. K obědu si dopřávali halušky s uzeným a zelím a potom medovník. Večer sklenky vína a k tomu uzobávali různé dobroty. No a na nedělní snídani mě dorazili ovocnou miskou :-) Apoň jsem si otestovala svou pevnou vůli. Jen teď hodně lososuji a treskuji, kuřecí až mi lezlo ušima (jíš jen kuřecí prsa, nebo i jiné části z kuřete?). O víkendu jsem se fotila po měsíci a myslím, že mám nějaký zázračný mobil, protože ty fotky vypadají líp, než když se vidím v zrcadle :-)
      PS: objednala jsem si cookies protein a je taky super. Ale čokoládu z trůnu nesesadil :-)

      Vymazat
    3. No tento cheat day byl fakt drsný, najedla jsem se tolik, že mě až bolelo břicho:D snídani jsem fotila na fcb, pak svačinka bílý jogurt, s ovocem a muesli a kousek hořké čokolády, na oběd půlku pizzy, káva s mlékem, dezert zase ovoce, svačinka byla opět ovocný salát s arašídovým máslem a na večeři jsme si dali trošku šampusu a to už jsem zvládla jen jeden trojuhelníček pizzy:D dala jsem si pořádně. Jinak z kuřecího baštím jen prsa a vůbec mi to nevadí. Každým dnem očekávám čokoládový protein, už se nemůžu dočkat. Cookies je pro mě trošku jako cukroví, ale taky dobrý:) Jinak tě moc chválím za pevnou vůli, šikulka!

      Vymazat
    4. děkuji moc :-* a mrknu na fcb :-)

      Vymazat
  15. perfektní změna, i když je práce co odvádí Robert skvělá, ta práce která čekala na tebe je nakonec ještě větší, ať už je to samotné cvičení nebo "jídlo na plný úvazek" :) výsledky jsou fakt super, určitě budu sledovat dál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mnohokrát za uznání:) Taky si práce Roberta moc vážím. Já mám tu výhodu, že tento životní styl se stal mým koníčkem..nic lepšího tě potkat nemůže:)

      Vymazat
    2. to máš pravdu :) spousta lidí tomu buď propadne nebo zavrhne.. ono dlouhodobě ani nic moc jiného asi nejde

      Vymazat
  16. Parádní změna! Ten zadek? Ty boky? Já zírám! :-)
    jen tak dál, držím palce :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou místa ze kterých mám velkou radost, ještě mě na nich ale čeká spousta práce:)

      Vymazat
  17. Pozor, ani moc vody není dobré, optimál je 2litry+při cvičení ;)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥